Tel.:  0265-512-554, 523-021


 

Könyviteli szolgáltatások:

 • Kettős könyvelés (társas vallalkozásoknak)
 • Egyszeres könyvelés (egyéni vállalkozóknak, alapitvanyok, egyesületek)
 • A könyviteli szolgáltatások magukba foglalják a kapott anyag kontírozását, számítógépes rögzítését, a kötelező könyvelőségi regiszterek kinyomtatását,a bizonylatok rendszeres lefüzését.


  Cégünk 1994-óta van bejegyezve a Kereskedelmi Kamra Maros megyei fiókjánál, és 1998-óta tagja a Román Merlegkepes Konyvelok Maros Megyei Tarsulatanak. Foreszvenyesunk es szakmai iranyitonk 30 eves konyvelesi es penzugyi gyakorlattal rendelkezik. Alapveto celunk, hogy az On befektetese torvenyes keretek kozott mukodjon es a legnagyobb hasznot termelje. Nalunk nem kell napokkal elore bejelentkezni, hogy konyvelojevel beszelhessen, meg aznap fogadjuk. Vallaljuk a ceg kepviseletet a hatosagok elott amennyiben az ellenorzes osszefugg a konyvitellel. A mi hibankbol eredo birsagert, kesedelmi kamatert vallaljuk a feleloseget es megteritjuk a kirott osszeget.

  A könyvelés dija az elvegzendő szolgáltatások (szemelyzetnyilvantarats, berszemfejtes, konyveloseg, raktari keszlet kovetese, alapeszkozok nyilvantartasa) mennyisegebol alakul ki.

  Amennyiben a fentiek elnyertek tetszeset, szeretettel varjuk!

  Bözödi Sándor és Bözödi Réka mérlegképes könyvelők


   
  © 2008 AcuratCont |